Hem

VISA, POP & ROCK

från 50-tal till nutid!


Jag bor i och utgår från Bålsta, 5 mil norr om Stockholm City, men spelar över hela mellansverige!


Den genomgående idén är att materialet ska kännas igen med glädje av de flesta människor i "gå-ut-på-pub-ålder" 20-60 samt

uppskattas att både lyssna och stundtals gärna även dansa till, för de som vill - om utrymme finns. Det ska svänga, helt enkelt!

Repertoaren växer hela tiden och kan varieras efter behov, från nån halvtimme till runt 4 timmar plus pauser - en helkväll kan vara mellan 21-01 vanligen.


Självklart sjunger jag (och berättar ibland om låtarna) live, samt spelar den mest framträdande gitarren när jag använder backtracks (bakgrunder med inspelade instrument). Spelar även utan bakgrunder när det passar.


Alla bakgrunder jag använder är inspelade med riktiga instrument i min hemstudio. Det gör att det blir en mycket bättre "livekänsla"

jämfört med att använda färdiga komp i form av midifiler man laddar ned från nätet som många gör. I liveframförandet använder jag

mig av några olika gitarrer, både akustiska (Martin, Gibson, Ovation, Gretsch) och el (Fender, Gibson, Gretsch, Hagström m.fl.)


Min utrustning ryms på 3-4 kvadratmeter och jag har eget ljud/ljus. Ett vanligt eluttag (men gärna två oberoende) behövs förstås.


Finns det redan ett fast PA i er lokal, kopplar jag bara in min mixer i det :-)